Известие

Collapse
No announcement yet.

Горивни филтри и качествена нафта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А за този алпин дизел,мога да ви кажа от един приятел,който работеше на ОМВ,че това е обикновен дизел,и те му слагаха антифриз.
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
      И аз съм доволен от премиума с него вдига 200 а с дизела на лукойл 190 някъде нз на какво се дължи на един и същи път съм я засичал!
      Нали се сещаш колко е разликата между 190 и 200, за да ти я дава с горивото?
      Това вече си е самовнушение
      Трябва да си карал с газьол, за да направиш подобни разминавания.

Подкрепям мнението на ВО за нафтата на ЛукОйл и Петрол. Аз също зареждам там, явно не е самовнушение за горивото За разхода ни се разминават теориите, но колата се кара в постоянни задръствания и това е причината за по-високия разход.
      sigpic

Comment

подкрепям на 100% мнението, че всичко е внушение. всичко е в главата. обслужват те добре в някоя бензиностанция, казваш си, че са на ниво и заключаваш, че щом обслужването е добро и горивото също е. аналогично като те отсвирят или прецакат в друга, казваш, че са мошеници и вероятно и горивото им е такъв боклук, като тях.
        ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
        ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
        Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
        Alfa Romeo 4C

Comment

Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
          подкрепям на 100% мнението, че всичко е внушение. всичко е в главата. обслужват те добре в някоя бензиностанция, казваш си, че са на ниво и заключаваш, че щом обслужването е добро и горивото също е. аналогично като те отсвирят или прецакат в друга, казваш, че са мошеници и вероятно и горивото им е такъв боклук, като тях.
          ае незнам за другите но определено не го карам по тази логика ами по-скоро по това как ми звучи двг и как върви нооооо....

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          ДЪРЖА ДА ОБЕЛЕЖА че е напълно възможно това да са самовнушения, човешкия мозък е способен да върти всякакви илюзии
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

ЛукОйлската нафта е най-добрата на българския пазар за сега Има някви опити да изкарат и на Еко-то че е хубава, ама нещо им няям доверие

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
              ЛукОйлската нафта е най-добрата на българския пазар за сега Има някви опити да изкарат и на Еко-то че е хубава, ама нещо им няям доверие
              кой го казва това? и как го е проверил?
              ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
              ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
              Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
              Alfa Romeo 4C

Comment

на петрол не е лоша. с рязане бе рязане пак си е към 6 на 100. на омв, лук и шел понякой път зарежам за 10 лева пък все едно не съм заредил. в грамажа ли удрят?

Comment

Working...
                X